sâmbătă, 22 martie 2014

Este din cires..

Precum liliecii,la ora 06.00,ceasul biologic si-a facut datoria !! Servesc cafeaua in foisor,sub triluri de pasarele,iz de primavara,raze proaspete de soare,si intr-un tarziu pornesc radio pe postul favorit,Romania Cultural.Cred de cuviinta ca este rost de cioplit,si decid sa fac ceva diferit fata de ceea ce am facut pana acum.Miros de cires,fosnetul subtil de lama,ma detaseaza complect de surdina postului de radio si ma conectez 100% in propria-mi lucrare.Din cand in cand cate o pauza scurta,si arunc gandul la amicii ,,lingurari,,, care mai de care,in toi de primavara,din cenusar,din fag,din salcam,toate lucrari exceptionale,negresit de nota 10 ! Ceea ce a iesit,va las pe voi sa admirati,si tot odata poate dati si un nume,inca nu am gasit ! Asa ca pana data viitoare,primavara frumoasa va doresc !!












Marea adunare !

Prezentare generala 

O mare harababura,dar sper candva sa fie  ca la carte,desi nu cred ::))



 

2 comentarii:

  1. Salutare.Primul nume care mi-a venit dupa ce am citit introducerea a fost-Solitudine.Cred ca acesta e numele potrivit daca imi permiteti.Deja m-am obisnuit cu stilul artei dvs. si in viitor am sa va comand( pentru mine) o lingura de inspiratie asa ca intre lingurari.O saptamana frumoasa va doresc si plina de realizari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut ! Solitudine !! Normal ca va permit stimate domn Florea,de aceea suntem aici,noi acei ,,lingurari,,... si daca ma gandesc mai bine,cred ca toti suntem partasi la solitudine ! De aceea am deschis acest blog,sa cunosc oameni,sa impart ganduri,idei,experienta.Va multumesc pentru aprecierea personala si cea a mestesugului,dar sincer va marturisesc,de cand am inceput sa cioplesc,intentia mea a fost de a face linguri ,,normale,,dar primele 2 linguri,cea a fomistului si cea a drumarului,au fost facute cu o surubelnita foarte veche,surubelnita ce am modificat-o in forma de U,asta fiind cauza formei causurilor,desi pomeneati mai demult de procurarea unui cutit pentru scobit causul,nu cred ca o sa achizitionez astfel de scula.In general imi place sa fac lucruri putin mai diferite,placute ochiului,si apreciate ! Cat despre o lingura pentru dumneavoastra,ar fii o onoare pentru mine sa va pot mestrelui! Pana la urmatoarea postare,zile frumoase va doresc stimabil domn Florea !

      Ștergere

Lasa un comentariu

Despre mine